Prepustite se uživanju

Neka Vaša mašta bude Vaš vodič kroz JELOFINA svet

Image

Proizvodnja/Direkcija

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji nameštaja i opremanju enterijera, velike ljubavi i predanosti u stvaranju novih formi koje oplemenjuju prostor, u martu 2011. godine nastalo je preduzeće JELOFINA doo, Kragujevac.

Dušana Đorđevića 157, Kragujevac
Telefon: +381 (0) 34 201 693
Email: office@jelofina.rs

Image

Salon: Kragujevac

Vizija, potkrepljena bogatim iskustvom i nepresušnim idejama dobila je otelotvorenje u JELOFINA doo. Iz godine u godinu, JELOFINA je preciznim planiranjem daljeg razvoja, investiranjem u nove tehnolgije, kontinuiranom edukaciju i usavršavanjem kadrova čvrsto pozicionirala svoj brend na domaćem i inostranom tržištu.

Bulevar Kraljice Marije 54N, Smaliville, 34000 Kragujevac
Telefon: +381 (0) 34 35 66 80
Email: office@jelofina.rs

Image

Salon: Svilajnac

Želja da se za određeni prostor uvek ponude najadekvatnija rešenja, skoro neograničene mogućnosti u kombinovanju materijala, boja, pratećih elemenata i najsavremenijih aparata, garancija su da JELOFINA može ispuniti zahteve svakog klijenta tačno i precizno, po sistemu ključ u ruke.

Dimitrija Katića bb., 35210 Svilajnac
Telefon: +381 (0) 35 32 32 17
Email: miodrag@jelofina.rs

Jelofina doo
Skoro neograničene mogućnosti u kombinovanju materijala, boja, pratećih elemenata i najsavremenijih aparata, želja da se za određeni prostor uvek ponude najadekvatnija rešenja, garancija su da JELOFINA može ispuniti zahteve svakog klijenta tačno i precizno, po sistemu ključ u ruke.

Kontakt

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i akcijama

Copyright © 2024 Jelofina doo. All Rights Reserved. Developed By studiopetrov.com