O Nama

Dobro došli u svet Jelofina nameštaja.

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji nameštaja i opremanju enterijera, velike ljubavi i predanosti u stvaranju novih formi koje oplemenjuju prostor, u martu 2011. godine nastalo je preduzeće JELOFINA doo, Kragujevac.

Vizija, potkrepljena bogatim iskustvom i nepresušnim idejama dobila je otelotvorenje u JELOFINA doo. Iz godine u godinu, JELOFINA je preciznim planiranjem daljeg razvoja, investiranjem u nove tehnolgije, kontinuiranom edukaciju i usavršavanjem kadrova čvrsto pozicionirala svoj brend na domaćem i inostranom tržištu.

Image
Image

Osnovna delatnost firme je projektovanje, proizvodnja i trgovina nameštajem na domaćem i evropskom tržištu, a pored proizvodnje kuhinja koja je u početnoj fazi razvoja u najvećoj meri definisala osnovni pravac  rada kompanije, sada sa podjednakim uspehom radimo kompletno opremanje najrazličitijih stambenih objekata, poslovnih prostora renomiranih kompanija, restorana, apartmana i hotela kako u zemlji tako i na probirljivom evropskom tržištu.

Vrhunski kvalitet izrade, specifičan stil, praćenje svetskih trendova, inovativna i originalna rešenja, osobine su koje izdvajaju proizvode JELOFINA od ostalih konkurenata.

Želja da se za određeni prostor uvek ponude najadekvatnija rešenja, skoro neograničene mogućnosti u kombinovanju materijala, boja, pratećih elemenata i najsavremenijih aparata, garancija su da JELOFINA može ispuniti zahteve svakog klijenta tačno i precizno, po sistemu ključ u ruke.

U težnji da uvek ponudi najbolje, JELOFINA za saradnike bira svetski poznate brendove. Bosch, Electrolux, AEG, , Beko,Faber, Blanco, Egger, Kronospan, Falco, Blum, Häfele, Furnipart, Rujzdesign, samo su neki od proizvođača koji su u JELOFINI prepoznali ozbiljnog partnera sa jasnim vizijama poslovanja i ozbiljnim planovima daljeg razvoja.

JELOFINA tim će sa velikim entuzijazmom i neiscrpnim idejama pristupiti opremanju vašeg životnog prostora. Od početnih konsultacija, nacrta i projekata, realne 3D vizuelizacije, iscrpne prezentacije, preko precizne izrade do montaže, doćićemo zajedno, jer vaše želje i sugestije su uvek prioritet, a krajnji cilj je da sa vama podelimo radost stvaranja doma.

 

JELOFINA nije samo nameštaj, JELOFINA je nameštaj koji živi sa vama.

Jelofina doo
Skoro neograničene mogućnosti u kombinovanju materijala, boja, pratećih elemenata i najsavremenijih aparata, želja da se za određeni prostor uvek ponude najadekvatnija rešenja, garancija su da JELOFINA može ispuniti zahteve svakog klijenta tačno i precizno, po sistemu ključ u ruke.

Kontakt

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i akcijama

Copyright © 2024 Jelofina doo. All Rights Reserved. Developed By studiopetrov.com