Kafe/Restorani

Image

Kafići & Restorani

Za trenutke uživanja

Kada na red dođu momenti za uživanje i opuštanje, želja svih je da u društvu prijatelja i dragih osoba uživaju svim čulima. Uz dobru hranu, kvalitetan izbor pića, prijatnu muziku, svakako da enterijer svojim vizuelnim i funkcionalnim utiskom čini Vaš kafić ili restoran posebnim.

Globalni trendovi u opremanju nameću kombinovanje raznih materijala i boja, kako na podovima (parket, laminat, pločice, podne obloge) tako i na zidovima (tapete, kamen, drvo, prohrom). Rasveta je takođe sve značajniji dekorativni element enterijera, a nameštajem se formira konačan izgled i postiže optimalno buduće korišćenje prostora. Pažljivim planiranjem rasporeda i izgleda delova nameštaja možete i potpuno prikriti eventualne arhitektonske ili građevinske nedostatke objekta i postići maksimalnu funkcionalnost.

Jelofina doo
Skoro neograničene mogućnosti u kombinovanju materijala, boja, pratećih elemenata i najsavremenijih aparata, želja da se za određeni prostor uvek ponude najadekvatnija rešenja, garancija su da JELOFINA može ispuniti zahteve svakog klijenta tačno i precizno, po sistemu ključ u ruke.

Kontakt

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i akcijama

Copyright © 2024 Jelofina doo. All Rights Reserved. Developed By studiopetrov.com