Koju boju radnih ploča izabrati za kuhinju?

Uzmite u obzir ove popularne boje i stilove da biste dobili izgled koji želite, i to bez obzira na materijal koji odaberete za svoju kuhinju...

Ovih dana postoji bezbroj materijala dostupnih za kuhinjske ploče. Ali umesto da vas gnjavimo prednostima i manama svakog materijala, rešili smo da danas pređemo na konkretne stvari!

Ukoliko ste baš ovih dana u potrazi za savršenom radnom pločom koja će upotpuniti izgled i stil vaše kuhinje, ali istovremeno garantovati najbolje uslove rada, onda ste došli na pravo mesto.

Predstavljamo vam pet najaktuelnijih stilova i boja kako biste mogli da postignete izgled koji želite sa materijalom koji u potpunosti odgovara vašim svakodnevnim potrebama.

U nastavku teksta saznajte više o radnim pločama koje su najbolji izbor za vašu kuhinju...

5 jednostavnih ideja za bolju organizaciju malih kuhinja

Ako vam vaša malena kuhinja zadaje veliku glavobolju – ne brinite, danas sa vama delimo neke jednostavne ideje koje će vam pomoći da unesete red u svoj ograničeni prostor...

Može biti teško održavati urednim kompaktni prostor za kuvanje, ali to ne znači da ne postoje neki praktični (a opet dovoljno kreativni) načini da se u ovom delu doma stvari drže pod kontrolom. Suprotno onome što mislite, ne treba vam puno radnog prostora ili desetine fioka i ormara da biste imali organizovanu kuhinju u kojoj je zadovoljstvo boraviti.

Ako ništa drugo, manja kuhinja vas može ohrabriti da pojednostavite svoje stvari i živite u skladu sa minimalizmom. Uostalom, ko želi ormare prepune kućnih aparata koji se retko koriste i prašnjavog posuđa koje ničemu ne služi?

Ovo su definitivno stvari koje mala kuhinja ne može da iznese na pravi način, pa je svaki vid dodatnog opterećenja nešto o čemu biste ipak trebali da porazmislite pre nego krenete u renoviranje ovog dela doma.

Danas vam predstavljamo 5 jednostavnih ideja koje će vam pomoći da vratite red u svoju malu kuhinju za tren oka...

 

 

5 ključnih saveta za stvaranje minimalističke kuhinje

Kada je u pitanju kućni dekor, ponekad je manje više, a čini se da je upravo ta filozofija od posebne važnosti baš onda kada se odlučimo da krenemo u renoviranje kuhinje...

Kuhinja je jedno od najprometnijih delova doma koje više od svega zahteva upotrebu što čistijih i jasnijih elemenata. Sve stvari unutar kuhinje bi prvenstveno trebale da udovolje svakodnevnim potrebama svih članova domaćinstva. Multifunkcionalnost i praktičnost tako postaju glavne stavke koje treba ispuniti u ovim prostorijama, pa ne čudi što je upravo minimalistički stil opremanja idealan baš za ovu priliku.

Fokusiran na poboljšanje vašeg načina života kroz skretanje pažnje na jednostavnost i suštinu, minimalizam nije samo životna filozofija, već je i popularna tema ukrašavanja doma. A kao što smo i rekli, baš zbog svoje čiste funkcionalnosti i sklonosti da postane pretrpana, kuhinja je prostorija koja zaista može imati koristi od ovakvog jednostavnog dizajna.

Primenom nekoliko ključnih strategija minimalizma, verovatno ćete otkriti da vaša kuhinja nije postala samo vizuelno privlačnija, već i mnogo lakša za korišćenje.

Jednostavno ne mora biti dosadno, a u nastavku teksta pogledajte 5 proverenih saveta koji vam mogu pomoći da u svom domu stvorite lepu i zanimljivu minimalističku kuhinju....

 

 

Jelofina doo
Skoro neograničene mogućnosti u kombinovanju materijala, boja, pratećih elemenata i najsavremenijih aparata, želja da se za određeni prostor uvek ponude najadekvatnija rešenja, garancija su da JELOFINA može ispuniti zahteve svakog klijenta tačno i precizno, po sistemu ključ u ruke.

Kontakt

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i akcijama

Copyright © 2024 Jelofina doo. All Rights Reserved. Developed By studiopetrov.com