NAPRAVITE NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

O Nama

Ulaskom u našu internet prezentaciju želimo da Vas uvedemo u svet JELOFINE, da Vam probudimo maštu i oslobodimo duh.

 

Preduzeće JELOFINA d.o.o. sa sedištem u Kragujevcu, nastalo je 2011. kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji nameštaja i opremanju enterijera i velike ljubavi i predanosti u stvaranju novih formi koje oplemenjuju prostor. Osnovna delatnost firme je projektovanje, proizvodnja i trgovina nameštajem na domaćem i evropskom tržištu, a proizvodnja kuhinja se definisala kao osnovni pravac u daljem poslovanju i razvoju tehnoloških i kadrovskih kapaciteta. U cilju stalnog i snažnog napretka i čvrstog pozicioniranja brenda na tržištu, JELOFINA precizno planira dalje investicije kako u savremene tehnologije, tako i u stalnu edukaciju i usavršavanje svojih zaposlenih. Već posle prve, veoma uspešne godine poslovanja, visoko obrazovani menadžeri, arhitekte, tehnolozi i ekonomisti čine više od 50%  u strukturi zaposlenih.

 

ZAŠTO IZABRATI NAS

 

  • Od samog početka svog poslovanja, JELOFINA je usvojila i primenila sve zakonske procedure i uvela sve sertifikate u oblasti zaštite radnika i životne sredine, kako bi stvorila zdravo i bezbedno radno okruženje i imala stabilan proces rada i upravljanja.
  • JELOFINA je, za kratko vreme, našla svoje mesto na vrlo zahtevnom tržištu i već postala prepoznatljiv brend. Vrhunski kvalitet izrade, specifičan stil, praćenje svetskih trendova, inovativna i originalna rešenja, osobine su koje izdvajaju proizvode JELOFINA od ostalih konkurenata.

 

JELOFINA nije samo nameštaj, JELOFINA je nameštaj koji živi sa vama.

 

Skoro neograničene mogućnosti u kombinovanju materijala, boja, pratećih elemenata i najsavremenijih aparata, želja da se za određeni prostor uvek ponude najadekvatnija rešenja, garancija su da JELOFINA može ispuniti zahteve svakog klijenta tačno i precizno, po sistemu ključ u ruke.

 

JELOFINA tim

Osim svojih  izložbenih salona u Srbiji – u Kragujevcu i u Svilajncu, JELOFINA je, u saranji sa salonom-saradnikom prisutna kao brend i na tržištu Crne Gore – u Podgorici. Jelofina ima i veliki broj arhitekata-saradnika, koji uz izložbene salone čine veliku mrežu, koja pokriva ceo Balkan i Centralnu Evropu.

U težnji da uvek ponudi najbolje, JELOFINA za saradnike bira svetski poznate brendove. Bosch, Siemens, Faber, Whirlpool, Blanco, Egger, Kronospan, Falco, Blum, Häfele, Rujzdesign, Bosetti Marella... samo su neki od proizvođača koji su u JELOFINI prepoznali ozbiljnog partnera sa jasnim vizijama poslovanja i ozbiljnim planovima daljeg razvoja. 

 

TOP