NAPRAVITE NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

Opremanje enterijera poslovnog prostora

Opremanje enterijera poslovnog prostora je veliki izazov, jer treba stvoriti okruženje u kojem ćete se Vi, Vaši zaposleni i Vaši klijenti osećati prijatno, a istovremeno dati potpuno funkcionalna i racionalna rešenja za čitav ambijent, bilo da se radi o restoranu, baru, kafiću, kancelariji, hotelu ili nekom drugom poslovnom prostoru.

Samo iskusne arhitekte sa dobrim osećajem za prostor i uz adekvatnu podršku izvođača radova, mogu napraviti kompromis između vaših želja i realnih mogućnosti u ponuđenom prostoru. Zato je opremanje “ključ u ruke” često iscrpljujuć posao, ali posao koji pruža neopisivo zadovoljstvo stvaranja.

Globalni trendovi u opremanju nameću kombinovanje raznih materijala i boja, kako na podovima (parket, laminat, pločice, podne obloge) tako i na zidovima (tapete, kamen, drvo, prohrom). Rasveta je takođe sve značajniji dekorativni element enterijera, a nameštajem se formira konačan izgled i postiže optimalno buduće korišćenje prostora. Pažljivim planiranjem rasporeda i izgleda delova nameštaja možete i potpuno prikriti eventualne arhitektonske ili građevinske nedostatke objekta i postići maksimalnu funkcionalnost.

JELOFINA tim će sa velikim entuzijazmom i neiscrpnim idejama i Vama pomoći u opremanju poslovnog prostora. Od početnih konsultacija, nacrta i projekata, realne 3D vizuelizacije, iscrpne prezentacije, preko precizne izrade do krajnje montaže, vaše želje i sugestije su uvek prioritet. Krajnji cilj je da uklopimo sve detalje Vaše delatnosti sa nameštajem i čitavim izgledom poslovnog prostora i da Vaši klijenti na prvi pogled znaju da su na pravom mestu.

TOP